Winkelwagen Geen producten

Yanec Inkt

Yanec inkt & toner betekent meer waar voor uw geld! Meer mililiters inkt per cartridge,
hogere paginaopbrengst, mooie kleurresultaten en bovendien stukken goedkoper printen.

Daarnaast betekent de aanschaf van een Yanec cartridge of toner dat het millieu gespaard wordt; in de meeste gevallen is het immers
een hergebruikt product. In alle opzichten is Yanec het beste alternatief voor iedere printer.

Alle voordelen van Yanec inkt & toner op een rij

 • Meer mililiters, meer capaciteit dan het origineel
 • 100% inktkwaliteit, kleurecht en identiek aan origineel
 • Eén van de laagstgeprijsde assortimenten
 • Cartridges en toners voor hp, Canon, EPSON, brother, Dell en Lexmark
 • Uitgebreid assortiment, bedient 90% van de printermarkt
 • aantrekkelijk verpakt
 • Millieuvriendelijk: minder koolstofemissie, minder vast afval en minder giftige vervuiling
Waarom zijn originele cartridges veel duurder?
Printerfabrikanten proberen de markt voor cartridges voor zichzelf te houden om dáár hun winst op te maken, in plaats van op de printers. De printers worden goedkoop in de markt gezet, voorzien van cartridges met weinig milimeters. In geval van een gloednieuw model printer bestaan er nog geen alternatieven, dus is de consument al snel na aankoop verplicht om de originele, hooggeprijsde cartridges te kopen. Deze originele patronen zijn zo duur omdat hierop de printerfabrikant zijn marge wil behalen: bij elk nieuw printermodel moeten de ontwikkelingskosten, productiekosten, service, garantie en promotiekosten immers nog terugverdiend worden met de verkoop van cartridges. 
Yanec heeft deze kosten niet en hoeft dus minder marge te maken. De Yanec producten zijn daarom aanzienlijk goedkoper.

Yanec: méér inhoud en toch goedkoper
Zoals gezegd hebben printermerken niet altijd belang bij een grote inhoud van hun cartridges. Maar Yanec biedt wél zo veel mogelijk mililiters per cartridge. Zelfs de Yanc XL modellen zijn vaak nog goedkoper dan de originele 'kleine' inktpatronen. Yanec inktcartridges zijn geschikt voor meer-dere printertypes tegelijk, terwijl de originele cartridges maar in éém printer-type passen. Ook daarom kunnen wij onze producten goedkoper aanbieden dan het origineel.

Accepteert elke printer Yanec cartridges?
Yanec inkt & toner is inmiddels een behoorlijke tijd op de markt en het foutpercentage is erg laag. Bij normaal gebruik en een goed geinstalleerde Yanec cartridge is er geen enkele reden om bang te zijn voor een beschadiging of defect aan de printer. Lekkage van inkt is in het geheel niet ter sprake bij de cartridges van Yanec. Lekken komt meestal voor bij het zelfstandig navullen van inktcartridges.
Het enige wat er mis kan gaan is dat de printer de cartridge niet herkent. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn, zoals een software-update door de printerfabrikant. In een klein aantal gevallen kan het gebeuren dat bepaalde functies van de printer niet volledig worden ondersteund, bijvoorbeeld de indicatie van het inktniveau. Mocht dit probleem zich voordoen, dan is dit niet te verhelpen met een software-update van de printer. Accepteert uw printer het Yanec inkt patroon niet dan krijgt u bij printervulling.nl 100% garantie.

Hoe zit het met de printergarantie?
Ondanks afschrikkende garantiedisclaimers van printerfabrikanten is het geen enkel probleem om Yanec cartridges te gebruiken tijdens de garantieperiode van de printer. Het is wel zo dat een printerfabrikant geen garantie zal verlenen als u een defecte printer opstuurt met alternatieve cartridges erin. 
Plaats in zo’n geval eerst originele patronen voordat u de printer opstuurt!

Enkele tips van printervulling.nl
 • Gebruik de printer minstens 1x per week om uitdrogen van de cartridges te voorkomen.
 • Wegen van volle en lege cartridges is een goede manier om te bepalen of de printer 'de waarheid spreekt' bij een lege cartridge melding.
 • Installeer géén software updates op de printer.
 • Lever lege cartridges in op de daarvoor bestemde plaatsen. Dan worden ze millieuvriendelijk verwerkt of hergebruikt.
 • Bestel Yanec inktpatronen, voor kwaliteitsprinten en om veel geld te besparen!


 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.