Winkelwagen Geen producten

Microsoft Office 2016 Home & Business - Nederlands

Productbeschrijving

  •  Volledige-licentie
  •  1 gebruiker(s)
  •  1 apparaat
  •  Platform: Windows


De vertrouwde Office, nu nog beter!


Office Home & Business 2016 is de beste optie voor mensen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. De Home & Business versie, of officieel Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen, geeft je de volgende programma's:
 
  • Word 2016

  • Excel 2016

  • Powerpoint 2016

  • OneNote 2016

  • Outlook 2016


Met Office Home & Business 2016 ben je helemaal klaar voor de toekomst. Met verbeterde ondersteuning voor Windows 10 en boordevol nieuwe features kun je nog productiever maken, creëren en delen. 

De belangrijkste nieuwe features ten opzichte van de 2013 versie worden hier onder per programma benoemd:
 

Outlook


Emails beter ordenen, agenda's afstemmen en contacten beheren. De nieuwe Outlook is nog robuuster dan zijn voorganger. Door de op Push gebaseerde mail is je inbox altijd actueel en de vernieuwde gespreksweergave geeft je het overzicht terug.
 

Word 


Samenwerken binnen teams, studiegroepen of met verre vrienden is makkelijker dan ooit geworden. Je kunt nu nog beter samen in een document werken, aanpassingen aanbrengen en gemakkelijk in de cloud opslaan.
 

Excel


Met sterk verbeterde visualisatieopties verander je cijfers in inzichten. Met vernieuwde aanbevolen grafieken geef je grote hoeveelheden data overzichtelijk en logisch weer. Een andere nieuwe functie zijn de verbeterde prognoses. Met een druk op de knop ontdek je trends in je gegevens en weet je wat de toekomst je gaat brengen.
 

Powerpoint 


Spar over ideeën, voeg ze direct samen toe aan een presentatie en creëer samen zo effectief mogelijk. Plaats opmerkingen, vergelijk versies en sla gemakkelijk in de cloud op. Presentaties maken doe je tegenwoordig gewoon samen.
 

Onenote


Je persoonlijke notitieboekje is nog beter geworden. Voeg tags toe om snel te kunnn vinden wat je zoekt, sla ze op in de cloud om ze op ieder apparaat te kunnen openen en deel je notities met anderen.

 

Type licentie Volledige-licentie
Aantal gebruikslicenties 1 gebruiker(s)
Aantal apparaten per licentie 1 apparaat


 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 279,00
Aantal: Bestellen

Gewicht   

0,000 KG

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.